torsdag 16 oktober 2014

I                        
      Sammanfattning om Zlatans bok från kapitel tre till fem

Zlatan är en riktig bra fotbollsspelare. Han spelar i klubben PSG paris nu. När han var ung spelade han i klubben MBI malmö det var han sex år, när han började spela i första klubben. Zlatans pappa var aldrig på matcherna på grund av att han gillade inte fotboll. När man brinner för något är det svårt att forstätta om man inte får stöd i det man gör. Och i och med att pappan inte dök upp så fick Zlatan inte de stöd från början som han kanske hade behövt.

Zlatan fick så mycket skit från andra så han började fundera på att byta från fotboll till sporten hockey.

I början av kapitel tre så han spelade en match som till en början gick dåligt. Och Zlatans lag låg under med 4-0. Zlatan var till en början bänkad men till slut fick han spela och gjorde han 8 mål.  

Zlatan säljde lotter på grund av att han ville följa med på fotbollsresan. Det gick dåligt för Zlatan att sälja lotterna. Han sålde en lott av alla lotterna resten köpte hans pappa och Zlatan tyckte det var orättvist. 

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det var uppenbar att Zlatan hade en hel talang när han var ung även om han kunde inte komma överens med andras. Det var inte så bra att han hade sälja lotterna. Jag vill inte göra det.

    SvaraRadera
  2. Zlatan biografi ser ut som en intressant bok. Det måste vara jobbig for Zlatan att gå vidare när han fick inte stöd från sin pappa.

    SvaraRadera